1996 óta él és lüktet ez a remek módszer, mely megszületése óta számtalan kismama anyává válási folyamatát segítette elő és fejtette ki pozitív hatásait a magzatokra.

Mi is ez?

Ez egy remek, elgondolkodtató francia dráma címe is. Már a címe sokat mondó: nem ismertem a tartalmát, semmit nem tudtam a filmről, csak a címét meghallottam, azonnal kisbabára asszociáltam.

Tényleg, az egyik legszebb dolog, ami egy nővel, egy szerelmespárral történhet, ha kapcsolatuk, szerelmük, szeretetük kicsúcsosodik egy új életben. De ez a szépség, rózsaszínesség egyben drámai kavalkád is és erre a film is elég reálisan mutat rá.

A „baba-mama” kapcsolat első éveiről.

Az életút leglényegesebb eseményei: a születés, foglalkozás megtalálása, a házasságkötés, a gyermekvállalás, unokák születése, és végül a halál.

Anya-magzat kapcsolatanalízis. Ismerős fogalom vagy rejtély, mit takar ez a megfogalmazás?

Az alábbiakban szeretném bemutatni azt a módszert, amely egyaránt hat anyára és magzatára, kötődésükre, sőt, a szülésre-születésre is. Elmélyülő kommunikációs kapcsolat, melyet a szeretet, az egymásra hangolódás és a figyelem táplál. A szándék, hogy megismerjék egymást.

Free Joomla! templates by AgeThemes