Várandósság

Anya-magzat kapcsolatanalízis

1996 óta él és lüktet ez a remek módszer, mely megszületése óta számtalan kismama anyává válási folyamatát segítette elő és fejtette ki pozitív hatásait a magzatokra.

Mi is ez?

Bővebben: Anya-magzat kapcsolatanalízis

A legszebb dolog

A legszebb dolog

Ez egy remek, elgondolkodtató francia dráma címe is. Már a címe sokat mondó: nem ismertem a tartalmát, semmit nem tudtam a filmről, csak a címét meghallottam, azonnal kisbabára asszociáltam.

Tényleg, az egyik legszebb dolog, ami egy nővel, egy szerelmespárral történhet, ha kapcsolatuk, szerelmük, szeretetük kicsúcsosodik egy új életben. De ez a szépség, rózsaszínesség egyben drámai kavalkád is és erre a film is elég reálisan mutat rá.

Bővebben: A legszebb dolog

A várandósság pszichológiája

A „baba-mama” kapcsolat első éveiről

Az életút leglényegesebb eseményei: a születés, foglalkozás megtalálása, a házasságkötés, a gyermekvállalás, unokák születése, és végül a halál.

Sorozatunk most az első szakasszal foglalkozik a nők szempontjából, akiknek a természet azt a lehetőséget adta, hogy foganjanak és a magzatot a testükben felnövesszék. A régi szóhasználat „terhesség”-ről beszél, hiszen valóban, vannak ezzel járó nehézségek, terhek, de összességében mégis több örömöt és siker-érzetet adhat a várandósság élménye. A kismama a társadalom szemében tiszteletreméltó szerepbe kerül.

Bővebben: A várandósság pszichológiája

Kommunikáló magzatok

Kommunikáló magzatok

Anya-magzat kapcsolatanalízis. Ismerős fogalom vagy rejtély, mit takar ez a megfogalmazás?

Az alábbiakban szeretném bemutatni azt a módszert, amely egyaránt hat anyára és magzatára, kötődésükre, sőt, a szülésre-születésre is. Elmélyülő kommunikációs kapcsolat, melyet a szeretet, az egymásra hangolódás és a figyelem táplál. A szándék, hogy megismerjék egymást.

Bővebben: Kommunikáló magzatok

Friday the 15th. Quickmedia.