Bemutatkozás

Egyesületünk 2011-ben alakult, fő célunk megismertetni és elfogadtatni a válaszkész szülő fogalmát. (A válaszkész szülő megérti, felismeri csecsemője, gyermeke jelzéseit, és megfelelően reagál, válaszol rá. Erről bővebben a Válaszkészségről menüpont alatt olvashatsz).

Alapító tagjaink mind gyakorló, egy- vagy többgyermekes szülők. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg a neveléssel, gondoskodással kapcsolatos információk sokaságát, melyek nagy része hiteltelen és romboló hatással bír mind az egyénre, mind a szülő-gyermek kapcsolatra. Tudjuk, milyen nehéz út vezet önmagunk megtalálásához, az ősi tudáshoz, a szülői magabiztossághoz, és hogy hinni tudjunk önmagunkban, elveinkben, ezért segítséget nyújtunk ehhez! Szakmai és tapasztalati hátterünkkel hiteles információkkal szolgálunk a kötődő, válaszkész nevelés jegyében. Szemléletünk szerint az alapok nagyon fontosak egy gyermek életében, a szülő-gyermek kapcsolatban, ezért már várandósság előtt érdemes felkészülni a családi életre, változásokra.

Előadásainkkal, programjainkkal, cikkeinkkel, tanácsadásokkal igyekszünk kielégíteni tudásra, önbizalomra szomjazó igényeidet a várandósság előtt, alatt és után is, bármely szakaszban legyél is. Kiemelt figyelmet fordítunk az édesapákra is, célunk egységben látni és segíteni a családokat.

Főbb területek, melyekben segítséget nyújtunk:

  •     harmonikus várandósság,
  •     igény szerinti szoptatás fontossága,
  •     hordozás,
  •     éjszakai gondoskodás,
  •     családi minták felismerése,
  •     önismeret,
  •     apák szerepe,
  •     egészséges táplálkozás.

Hogy tevékenységünk minél szélesebb körben terjedhessen, szükségünk van aktív segítőtársakra is egész Magyarország területéről, akik egyetértenek elveinkkel és szívesen dolgoznak ezért a fontos ügyért.

Ha kedvet érzel ehhez, csatlakozz RENDES TAGKÉNT és töltsd ki a megfelelő belépő nyilatkozatot, majd küldd vissza nekünk!

Ha egyetértesz elveinkkel és szívesen nyújtasz anyagi támogatást munkánkhoz, csatlakozz PÁRTOLÓ TAGKÉNT! Ehhez töltsd ki a megfelelő nyilatkozatot, majd küldd vissza nekünk!

HA BŐVEBBEN SZERETNÉD MEGISMERNI TEVÉKENYSÉGÜNKET, OLVASD EL ALAPSZABÁLYUNKAT!

Free Joomla! templates by AgeThemes