Hírek

 

Egyesületünk nagy örömmel vállal előadásokat, tanácsadásokat a válaszkész gondoskodás témaköreiben klubokban, rendezvényeken, programokon!

 

Ha tudtok olyan helyszínt, szervezést, ahol létjogosultsága van ezen témáknak, keressetek minket és egyeztessünk időpontot!

 

Anya-magzat kapcsolatanalízis, igény szerinti szoptatás, hordozás, éjszakai gondoskodás, kötődés és egyéb izgalmas, egyben nagyon fontos témákban teszünk eleget a meghívásoknak!

 

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre érkezett megkeresésekre rövid időn belül választ adunk!

 

Nyitottak vagyunk, rugalmasak, szívügyünk a közösség ereje, és a valódi, valóban segítő információk.

 

Már előre örülünk az együtt töltött óráknak! Wink

 

Segíts, hogy segíthessünk!

 

Köszönjük! 

 

 


 

 

Keressük azt a zuglói (vagy környező kerületben élő) hordozási tanácsadót, aki rugalmas, lelkes és nem csak szakmailag képzett, hanem saját tapasztalattal rendelkezik az anyaság és válaszkész gondoskodás területén, emellett kész magáévá tenni a Válaszkész Szülők Egyesülete Alapszabályában foglalt célokat, elkötelezett a valódi információk átadásával kapcsolatban, mely elősegíti a hordozást (és a válaszkész szülői attitűd kialakulását)!

Feladatok:          - foglalkozásokon, programokon hordozási tanácsadás, próbahordozás segítése

(ha meglévő eszközparkunkat további eszközökkel tudod gazdagítani, külön öröm!)

-          esetenként programon kívüli tanácsadás

Amit kínálunk:                 - a munka önkéntes jellegű, de reklámozási lehetőséget tudunk biztosítani weboldalon, többféle formában (egyéb viszonzási formákra is nyitottak vagyunk, megbeszélés kérdése)

-          aktív és elkötelezett, vidám társaság, lelkes anyák

-          segítő munkád okozta öröm és felszabadultság az anyákban, babákban

-          egyesületbe belépni nem feltétel, de nem tiltakozunk, ha ez a vágyad! Wink

 

TEGYÜNK EGYÜTT A SZÜLŐKÉRT ÉS GYERMEKEIKÉRT!

Jelentkezéseket 2013.01.31-ig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk! 

 


 

Friday the 15th. Quickmedia.