Tanfolyamok - foglalkozások

Hordozni jó!-alapozó ismeretek tanfolyama

 

Ha kíváncsi vagy, miért jó hordozni, milyen a "jó" hordozás, mik a jó hordozóeszközök ismérvei, szeretnél megismerkedni hordozóeszközök sokaságával, akkor ezt az ingyenes tanfolyamot Neked találtuk ki!

Ez egy alapozó tanfolyam, ahol kendőt kötni és egyéb eszközt használni nem tanítunk meg, viszont módodban áll jelentkezni azokra, miután meghallgattad ezt az előadással fűszerezett, egy alkalmas alapozást. 
Ez az alkalom egy havonta ismétlődő nulladik órának is tekinthető. Tulajdonképpen egy beugró tanfolyam a csoportos oktatáshoz, ahol specializáltan tanulhatod meg adott eszköz használatát.

Kiknek ajánlott? Várandósoknak, egy- vagy többgyerekeseknek, akik keresik a miérteket, akiknek vágya a gyermek biztonságos kötődésének kialakulása, ám két szabad kézre is vágyik és azoknak, akik utána tanfolyamra szeretnének jelentkezni. 
Érdemes meghallgatni annak is, aki kötni, használni tanulni (még) nem vágyik, ám információra éhes.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, kérünk, jelentkezz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen!

 

Szeretettel várunk!

Helyszín: Zuglói Civil Ház (XIV. Csertő park 12.)
Időpont: EZ A TANFOLYAM ÁTMENETILEG SZÜNETEL, DE NEM KELL LEMONDANOTOK SZAKSEGÍTSÉGÜNKRŐL, HISZ A HORDOZÓS KLUBJAINKON ÉS ONLINE MÓDON IS, TOVÁBBRA IS VÁRJUK KÉRDÉSEITEKET, SEGÍTÜNK AZ ALAPINFORMÁCIÓK ELIGAZODÁSÁBAN, MEGFELELŐ HORDOZÓESZKÖZÖK KIVÁLASZTÁSÁBAN ÉS AZ ESZKÖZ HASZNÁLATOK KORRIGÁLÁSÁBAN  IS!

 

Tanfolyam - jelentkezési lap

Free Joomla! templates by AgeThemes