Gerendai Zsuzsanna

 

babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

Oly rengeteg lehetőség rejlik abban, ha a szülő a testén tartja kicsi gyermekét, és oly sok tévhit kering ezzel kapcsolatban, hogy határozott feladatomnak érzem az ilyen irányú tudásomat és tapasztalataimat átadni a hozzám fordulóknak, hozzásegítve őket élhető mindennapokhoz, és gyermekeiket finom meleg, szeretetteli gondoskodás, testközelség élményéhez. Hiszem, hogy társadalmunk idegenkedése a hordozással szemben megfelelő felvilágosítással megváltoztatható, és sok család életébe minőségi javulás hozható a babahordozás által.

Amiben segíteni tudok: online tanácsadás keretében minden hordozással kapcsolatos kérdést várok, személyes konzultáció esetén már használt kötésmódok csiszolása, tippek, praktikák, gyermek fel- és levételi módok, felmerült problémákkal kapcsolatos megbeszélés témaköreiben vállalok segítségnyújtást, ezen felül sokféle hordozóeszköz kipróbálási lehetőségét, eszköz ajánlást, információkat a hordozással kapcsolatosan adom Nektek.

Amennyiben igényled, felkereslek otthonodban! Ennek díjáról és módjáról egyeztetés szükséges! Kérlek, jelentkezz a megjelölt, központi e-mail címen vagy várom hívásod a 06-20/918-4543-as telefonszámon!

Üzenet Gerendai Zsuzsannának

Négy + öt? (számjeggyel beírva - Anti spam)
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:
Nyilvános*

*A kérdés és a válasz a honlapon is megjelenhet.
Friday the 15th. Quickmedia.