Tamás Eszter

FCP, oktató

A Creighton Model FertilityCare Módszer programjának oktatójaként alapos, standardizált és az egész világon elismert képzésben vettem részt. Immáron hat éve aktívan oktatom a hozzám segítségért forduló párokat, lányokat, anyákat.
 
Segítségemmel megtanulhatja a Creighton Módszer táblázatvezetésének műhelytitkait. A Módszer a női ciklus biológia jeleinek rögzítésén és azok értelmezésén alapul, így a nőt egy olyan úton viszi végig, amely végén megérti és önállóan értelmezni tudja saját termékenységét. A Módszer alkalmazható a reproduktív egészség megőrzésére, a várandósság elkerülésére vagy elérésére, valamint a testünk természetes úton történő megismerésére és megértésére.
 
A mai rohanó világunkban a női egészséggel és a családtervezéssel kapcsolatban nagyon sokrétű igény merül fel, és a Creighton Módszer ezen igényekre megfelelő választásokat kínál, mindeközben az egyén, a pár, a család szellemi és lelki egészségét gazdagítja. A teljesség igénye nélküli felsorolása azon okoknak és tüneteknek, amiben a módszer segítségével válaszokat kaphatunk, úgymint: meddőség, szoptatás, szülés utáni depresszió, menopauza előtti időszak, ismétlődő vetélések, állandó vagy szokatlan nyák, policisztás petefészek szindróma (PCOS), fájdalmas menstruáció, koraszülés, endometriózis, premenstruális szindróma.
 
A Creighton Model FertiliyCare Programhoz egy ingyenes bevezető előadás végighallgatása után lehet csatlakozni, melyet a továbbiakban személyre szabott konzultációk követnek.
Free Joomla! templates by AgeThemes